Gratis verzending v.a. €30

Ook vegetarische opties

Vóór 22u besteld, morgen in huis

Kipworstjes

Merguez-worstjes zijn heerlijke gekruide kipworstjes. Deze kunnen zowel in de pan als op de BBQ bereid worden. Doordat de worstjes zo dun zijn, hebben ze niet heel lang nodig om gaar te worden. Lekker om zo op te eten, of te gebruiken voor het maken van een broodje hotdog.

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

De lekkerste kipworstjes voor op de BBQ

De kipworstjes van de Mannen van Vlees & Vuur zijn heerlijk gekruid met merguez-kruiden. Ze zijn afkomstig uit de Noord-Afrikaanse keuken en worden over het algemeen gegeten met brood of couscous. Uiteraard zijn de kipworstjes ook uitermate geschikt om te eten bij andere gerechten, denk bijvoorbeeld aan een heerlijke salade of een lekkere schotel. Zelfs buiten het BBQ-seizoen om doen deze worstjes het goed in combinatie met een overheerlijke stamppot.

Bestel en proef zelf de heerlijke smaak van de kipworstjes

De worstjes die wij verkopen wegen 50 gram per stuk. Wanneer je een bestelling plaatst worden de worstjes per tien stuks geleverd. Voor deze tien stuks betaal je € 8,50. Andere nuttige informatie die je moet weten over de worstjes is:

  • Prijs per kilo: € 17,00
  • Land van herkomst: Spanje
  • Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

De worstjes zijn ook te verkrijgen voor een BBQ aan huis.

Plaats je bestelling en maak je BBQ compleet

De kipworstjes zijn, net als onze heerlijke kipdrumsticks, zeker niet te missen op de BBQ. Plaats daarom snel jouw bestelling en maak je BBQ compleet. Bestellen kan online via het contactformulier of telefonisch. Wij zijn te bereiken door te bellen naar +31624233090 of door een whatsappje te sturen naar +31613547462. Toch liever een e-mail sturen? Dat kan ook! Stuur dan uw bericht naar info@mannenvanvleesenvuur.nl.

Deze kipworstjes zijn gekruid met de merguez kruiden, afkomstig uit de Noord-Afrikaanse keuken. De worstjes wegen 50 gram per stuk en worden verpakt per 10 stuks. 

 

Prijs per kilo: €17,00

Land van herkomst: Spanje 

Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC