Overig

Mannen van Vlees & Vuur verhuurt diverse items die jouw evenement tot een succes maken. Prachtige glazen, bijzondere meubels en unieke decoratie stukken.

Onze items zijn van hoogwaardige kwaliteit.
De prijzen zijn per dag, inclusief schoonmaak.
Staat er iets niet tussen dat je zoekt? Stuur ons dan een berichtje.

Exclusief btw en transport vanaf Moordrecht.

Creëer in een handomdraai een aangename en gezellige sfeer zowel binnen als buiten! De prikkabel met LED verlichting is 10m lang en kan eenvoudig doorgekoppeld worden door middel van een aanzetstuk. 

Deze vuurschaal heeft een klassiek en simpel design maar zorgt gegarandeerd voor een sfeervolle uitstraling. Een vuurschaal is een veilig alternatief voor een kampvuur en houd niet alleen je gasten lekker warm maar staat ook nog eens gezellig. De vuurschaal wordt geleverd met vonkenscherm en voldoende hout om de avond door te komen. 

Deze lounge terrasverwarmer zorgt voor warmte tijdens jouw event op de koude winterdagen. De terrasverwarmer heeft een maximaal vermogen van 11.000 watt. Dat zorgt ervoor dat hij tot wel 25 m² verwarmt. De getoonde prijs is inclusief gas. 

Deze mooie parasol in de kleur taupe is maar liefst 4 meter en is erg handig voor buitenevenementen. Naast dat je gasten worden beschermd tegen de zon zorgt de parasol ook voor een sfeervolle uitstraling. De parasol wordt geleverd inclusief voet met betonblokken.

Deze Easy-up tent kun je voor diverse doeleindes gebruiken. Deze partytent is ideaal voor een feestje in de tuin, dient als beschutting in de zomer of juist in de winter in combinatie met verwarming te gebruiken. Deze partytent kun je op alle gelegenheden gebruiken, zowel particulier als zakelijk en te gebruiken met 18 tot 22 personen.