Meubilair

Op deze pagina vind je een selectie van ons meest populaire meubilair. Maar samen met onze verhuurpartners kunnen we eigenlijk alles wel leveren! 
Iets huren zonder catering is natuurlijk ook mogelijk. 

Exclusief btw en transport vanaf Moordrecht.

Deze bierbankset bestaat uit een picknicktafel van 220cm lang, 50cm breed en 77,5cm hoog, met daarbij 2 picknickbanken van 220cm lang, 25cm breed en 47,5cm hoog. 

 

Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van gelakt vurenhout met hieronder een inklapbaar metalen onderstel.

Deze unieke statafel bestaat uit een olieton met hierop een grof houten blad. De tafel heeft een stoere, robuuste uitstraling en is daarnaast duurzaam door het hergebruik van materialen. In totaal is de statafel 110cm hoog een heeft het tafelblad een diameter van 58cm. 

Deze statafel geeft, door het gebruik van zowel staal als hout,  je evenement een stoere en toch warme uitstraling. De statafel bestaat uit 2 V-vormige staanders van staal met hiertussen een blad van OSB hout. Het blad is 180cm breed en 80cm diep. In totaal is de tafel 230cm hoog, dit is inclusief de staanders, het blad zit op een hoogte van 108cm. 

Dit leuke picknickbankhuisje heeft een uniek ontwerp en is een ware eyecatcher op ieder evenement. Het huisje bestaat uit een gepoedercoat metalen frame met houten afwerking van een tafel en bankjes. In totaal is het picknickbankhuisje 180cm lang, 170cm breed en 230cm hoog.

Tolix is een icoon binnen de industriële stijl. Deze Tolix barkrukken zijn geheel gemaakt van metaal en voorzien van een poedercoating. De krukken staan bekend om hun stabiliteit, lichte gewicht en sterkte. Kortom, een perfecte toevoeging voor je evenement. In totaal is de kruk 43cm breed, 43cm diep en 75cm hoog.

Tolix is een icoon binnen de industriële stijl. Deze Tolix stoelen zijn geheel gemaakt van metaal en voorzien van een poedercoating. De stoelen staan bekend om hun stabiliteit, licht gewicht en sterkte. Houdt er rekening mee dat de stoelen gebruikssporen hebben waardoor ze een industriële uitstraling hebben.

Zitzak

€ 15,00

Zitzak

€ 15,00

Kom tot rust in deze super comfortabele zitzak. De grote zitzak brengt design en comfort samen. De zitzak past altijd en zit ook nog eens lekker. In totaal is de zitzak 175cm lang en 135cm breed.