BIGGER, BETTER,

BBQ-CATERING!

Even praten of meteen een offerte ontvangen? We komen graag langs of sturen het op. Altijd vrijblijvend voor jou, maar nooit vrijblijvend voor ons. We vertellen graag alles over ons aanbod, dus neem gerust even contact met ons op via onderstaande knop. 

 

Catering in Zuid-Holland

Wij vervullen graag de rol als grillmaster maar al te graag voor jou met onze catering in Zuid-Holland. Mét onze grote smoker! Wij verzorgen de catering op locatie in regio Gouda en andere plekken in Zuid-Holland! Bij Mannen van Vlees & Vuur uit Moordrecht ben je aan het juiste adres.

Huisbereide gerechten met onze catering

De catering is zes jaar geleden ontstaan door het ingenieuze idee om van een oud expansievat een grote BBQ smoker te bouwen. Na vele uren slijpen, lassen en bouwen was het resultaat daar. Na nog eens vele uren smoken en heel veel barbecue-avonden in de tuin kwamen we erachter dat de smoker toch wat te groot was voor alleen privégebruik. Sindsdien hebben we al vele hongerige carnivoren maar ook vegans voorzien van onze bijzondere, huisbereide gerechten met onze catering. We gaan de uitdaging verder aan voor jouw gasten met specifieke wensen, zoals vegetarisch, glutenvrij of zelfs veganistisch: wij maken speciaal voor hen een passend alternatief. Onze catering biedt meer dan alleen de standaard vegaburgers of vegetarische kipspiesjes. En ook voor de kleintjes hebben we opties die te vinden zijn in ons kindermenu.

Maak van jouw evenement een totaalbeleving met onze catering

Wij maken van jouw evenement een totaalbeleving met onze BBQ aan huis. Onze smoker is natuurlijk al een echte eyecatcher, maar onze complete setup is zorgvuldig samengesteld met veelal handgemaakte custom onderdelen van hout en staal; onderdelen die onze ambachtelijke werkwijze van koken op echt vuur onderstrepen. Premium stukken BBQ-vlees, zoals rib roast, varkensbuik of een complete rundernek, of vis zoals hele zalmen of een hele heilbot, worden op locatie low & slow gegaard. BBQ Bites, een luxe verzorgd menu van meerdere gangen (sit down of walking dinner) of complete buffetten behoren tot de mogelijkheden bij onze catering.

Ontdek onze andere diensten

Je vindt ons voornamelijk achter de barbecue, maar we leveren veel meer! Zo kun je bij ons terecht voor een volledig ingerichte koffiebar (mét barista), ook leveren we belegde broodjes en bagels (desgewenst rijkelijk gepresenteerd op onze custom buffetten) en hebben wij al vele biertjes getapt vanachter onze in het oog springende bars. Voor overheerlijke bites zit je bij onze catering goed.

Bel ons nu voor je eigen huisbereide catering

Samen kijken we naar jouw wensen en zorgen we ervoor dat alle elementen voor jouw volgende evenement, net als de ingrediënten in onze gerechten, perfect samen gaan! Heb je nog wat vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden over onze catering, zoals een all-in BBQ bij jou thuis? Neem contact met ons op en wij geven je graag antwoord op al je vragen over onze catering. Bel hiervoor naar +31792033311.