FIRE

FOOD

FRIENDS

Barbecue aan huis

Speciaal voor de mensen die het barbecueën maar al te graag uit handen geven, bieden wij de barbecue aan huis aan. De Mannen van Vlees & Vuur bereiden voor jou een BBQ-catering aan huis in regio Gouda, in een van onze grote en zelfgemaakte smokers. Op deze manier kan je genieten van ons heerlijke aanbod aan BBQ-vlees voor een

BB-Catering aan huis, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen.

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Een barbecue aan huis met gerechten uit onze eigen smoker

Vijf jaar geleden ontstond het plan binnen ons bedrijf om te beginnen met een barbecuecatering aan huis in de omgeving van Zoetermeer. Het idee ontstond om een grote BBQ-smoker te maken van een oud expansievat. Dit was een onwijs succes, maar de smoker bleek toch net iets te groot voor alleen privégebruik. Het idee van een BBQ-catering aan huis huren in regio Zuid-Holland was geboren. Al vele mensen in de omgeving van Gouda hebben gebruik gemaakt van de BBQ-catering die je kunt huren in regio Zuid-Holland. Wij gaan graag de uitdaging aan voor jou en je gasten en verzorgen met alle liefde jouw barbecuecatering.

Barbecue aan huis bij jou in de regio

De lekkerste stukken barbecuevlees en vis komen voorbij tijdens de barbecuecatering op locatie in regio Gouda. Je kunt hierbij denken aan een lekker stukje buikspek, een lekker gebakken visje. Denk ook aan een paar heerlijke malse babyribs die wij voor jouw BBQ-catering op locatie in regio Gouda of ergens anders in Zuid-Holland bereiden wanneer je deze wilt huren. Wij houden graag rekening met de wensen en behoeften van jou en je gezelschap. Denk hierbij aan vegetarisch en glutenvrij eten, kindermenu’s voor de kleine eters of zelfs veganistische gerechten. Speciaal voor deze mensen maken wij graag een passend alternatief voor de barbecuecatering. Zo is er voor ieder wat wils en kan iedereen optimaal genieten van deze culinaire ervaring.

Bestel jouw eigen BBQ-catering in Gouda en omgeving

Wacht niet langer en informeer vandaag nog naar het huren van een BBQ met de beste BBQ-catering in regio Zoetermeer of ergens anders in Zuid-Holland. Op locatie komen wij graag de lekkerste BBQ-gerechten voor jou en je gezelschap klaarmaken in onze eigen grote smoker. Stuur een e-mail naar info@mannenvanvleesenvuur.nl of bel naar +31624233090 voor meer informatie over ons aanbod voor de barbecue catering. Een whatsappje voor de barbecue catering sturen mag ook! 

Gebruik deze rub voor je volgende low&slow beef batch. Creëer de perfecte bark voor onder andere Brisket en Short Ribs!

 

Ingrediënten: 

Suiker, water, zwarte bessen (10,8%), gedroogde glucosesiroop, azijn, gemodificeerd maiszetmeel, zout, kruiden, melasse,   SOJAbonen, TARWE (GLUTEN), zwarte knoflook (1,38%), knoflook, ui, kleurstof (gebrande suiker siroop), specerijen, natuurlijke aroma’s, voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat).