FIRE

FOOD

FRIENDS

Barbecue aan huis

Speciaal voor de mensen die geen tijd of zin hebben om zelf achter de BBQ te staan, bieden wij een barbecue aan huis aan. De Mannen van Vlees & Vuur uit Moordrecht bereiden voor jou een BBQ-catering aan huis in regio Zoetermeer, in een grote en zelfgemaakte smoker. Op deze manier kan je geheel ontzorgd genieten van ons heerlijke aanbod aan BBQ-vlees voor een BB-catering aan huis, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen.

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Een barbecue aan huis met gerechten uit onze  smoker

Drie jaar geleden ontstond het plan binnen ons bedrijf om te beginnen met een barbecuecatering aan huis. Het idee was om een grote BBQ-smoker te maken van een oud expansievat. Dit was een onwijs succes, maar de smoker bleek toch net iets te groot voor alleen privégebruik. Het idee van een BBQ-catering aan huis huren in regio Zuid-Holland was geboren. Al vele mensen in de hebben gebruik gemaakt van de BBQ-catering. Wij gaan graag de uitdaging aan voor jou en je gasten en verzorgen met alle liefde jouw barbecuecatering.

Barbecue aan huis bij jou in de regio

De lekkerste stukken barbecuevlees en vis komen voorbij tijdens de barbecuecatering aan huis. Denk aan een lekker stukje buikspek of een lekker gebakken visje. Denk ook aan heerlijke malse ribs die wij voor jouw BBQ-catering aan huis bereiden wanneer je deze wilt huren. Wij houden graag rekening met de wensen en behoeften omtrent BBQ-vlees van jou en je gezelschap. Denk hierbij aan vegetarisch en glutenvrij eten, kindermenu’s voor de kleine eters of zelfs veganistische gerechten. Speciaal voor deze mensen maken wij als barbecuecatering graag een passend alternatief. Zo is er voor elk wat wils en kan iedereen optimaal genieten van deze culinaire ervaring. Voor een heerlijke barbecuecatering zit je bij ons goed.

Bestel jouw eigen BBQ-catering

Wil je een BBQ-catering huren? Wacht niet langer en informeer vandaag nog naar het huren van een BBQ met de beste BBQ-catering. Op locatie komen wij graag de lekkerste BBQ-gerechten voor jou en je gezelschap klaarmaken in onze eigen grote smoker. Stuur een e-mail naar info@mannenvanvleesenvuur.nl of bel naar +31613547462 voor meer informatie over ons aanbod voor de barbecuecatering. Een whatsappje voor de barbecuecatering sturen mag natuurlijk ook!

Gebruik deze rub voor je volgende low&slow beef batch. Creëer de perfecte bark voor onder andere Brisket en Short Ribs!

 

Ingrediënten: 

Suiker, water, zwarte bessen (10,8%), gedroogde glucosesiroop, azijn, gemodificeerd maiszetmeel, zout, kruiden, melasse,   SOJAbonen, TARWE (GLUTEN), zwarte knoflook (1,38%), knoflook, ui, kleurstof (gebrande suiker siroop), specerijen, natuurlijke aroma’s, voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat).