FIRE

FOOD

FRIENDS

Barbecuevlees in Zuid-Holland

Het lekkerste barbecuevlees van Zuid-Holland vind je bij de Mannen van Vlees & Vuur uit Moordrecht. Naast dat ons vlees onwijs lekker is, wordt het ook nog eens gemaakt van kwalitatieve en hoogwaardige producten. Een BBQ is geen BBQ zonder bijgerechten, dus vergeet ook deze niet in huis te halen.

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Probeer nu zelf het lekkerste barbecuevlees van Zuid-Holland

Een BBQ is niet compleet zonder het beste barbecuevlees van Zuid-Holland. Bij ons vind je zowel het lekkerste vlees, als de lekkerste vegetarische opties. Geniet van een heerlijk stukje malse kip en maak het af met een van onze broden of salades. Combineer dit met een van onze lekkere biertjes en bites en je BBQ kan niet meer stuk.

Met het lekkerste barbecuevlees van Zuid-Holland

Het lekkerste barbecuevlees uit de regio varieert van varkensvlees en rundvlees, tot gevogelte, vis en vegetarische gerechten. Hierbij een kleine greep uit het assortiment van ons bedrijf:

  • Zwartpootkip
  • Iberico burgers
  • Black Tiger Garnalen
  • 100% Black Angus burger
  • Beyond Burger (vegetarisch)

Buiten deze heerlijke vleessoorten die je kan huren bij onze BBQ, hebben wij uiteraard nog veel meer voor jou in petto. Wil je de burgers zelf maken? Speciaal hiervoor is er het DIY burger pakket. Proef nu zelf het lekkerste barbecuevlees en plaats je bestelling!

Plaats snel je bestelling en geniet zelf van het heerlijke vlees

Geef je BBQ een culinaire twist met het lekkerste barbecuevlees van Zuid-Holland. Ga je voor een lekker stukje buikspek? Of wordt het toch een heerlijk stukje Black Angus Picanha? Bij ons is er voor ieder wat wils. Plaats snel je bestelling online of neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31624233090 of door een whatsappje te sturen naar +31613547462.

Overheerlijke burger van 100% Black Angus vlees. Onze favoriet als je het ons vraagt! Grill de burger kort aan beide kanten en serveer medium-rare/medium voor het allerbeste resultaat. 

 

140-grams burger.

Verpakt per stuk. 

 

Prijs per kilo: €18,95

Land van herkomst: Zuid-Amerika

Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC