Gratis verzending v.a. €30

Ook vegetarische opties

Vóór 22u besteld, morgen in huis

BBQ huren in regio Zoetermeer

Wanneer je een BBQ wilt huren in de omgeving van Zoetermeer, dan zit je hiervoor goed bij de Mannen van Vlees & Vuur. Wij zijn dé plek voor echte vleesliefhebbers. Ons vlees heeft een heerlijke smaak en is enkel en alleen gemaakt van hoge kwaliteit. Ga jij binnenkort een BBQ organiseren voor je familie of vrienden in Zoetermeer of omgeving? Bestel dan zeker je vlees bij ons!

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Een BBQ huren met de allerlekkerste vleesstukken

Naast dat je bij ons terecht kunt voor het huren van een barbecue in regio Zoetermeer met de lekkerste vleesstukken, kun je er ook voor kiezen om onze vleesvervangers te gebruiken. Ook deze smaken heerlijk en zijn gemaakt van hoogstaande kwaliteit. Wanneer je een barbecue gaat huren in regio Zoetermeer, dan zorgen wij ervoor dat wij de lekkerste vleesstukken voor je bereiden voor op de BBQ. Maak van jouw BBQ een culinair feest met een heerlijk hapje en een lekker biertje en kom bij ons in regio Zoetermeer een barbecue huren! Je huurt bij ons niet alleen een BBQ voor je vrienden of familie, ook het huren van een BBQ voor bedrijfsfeesten of andere gelegenheden is mogelijk!

Contacteer ons voor het huren van je eigen barbecue

Woon je in Zoetermeer of omgeving en wil je ook een barbecue huren bij ons bedrijf? Dat is zeker mogelijk! Wij gaan graag voor je aan de slag om de lekkerste vleesstukken te bereiden op de BBQ. Heb je vragen over ons BBQ-vlees of ben je misschien gewoon benieuwd naar meer informatie? Neem dan zeker eens contact met ons op! Telefonisch zijn wij te bereiken via +31792033311 of stuur een e-mail naar info@mannenvanvleesenvuur.nl.

Overheerlijke burger van 100% Black Angus vlees. Onze favoriet als je het ons vraagt! Grill de burger kort aan beide kanten en serveer medium-rare/medium voor het allerbeste resultaat. 

 

140-grams burger.

Verpakt per stuk. 

 

Prijs per kilo: €18,95

Land van herkomst: Zuid-Amerika

Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC