Gratis verzending v.a. €30

Ook vegetarische opties

Vóór 22u besteld, morgen in huis

BBQ huren in regio Zoetermeer

Wanneer je een BBQ wilt huren in de omgeving van Zoetermeer, dan zit je hiervoor goed bij de Mannen van Vlees & Vuur uit Moordrecht. Wij zijn dé plek voor echte vleesliefhebbers. Ons vlees heeft een heerlijke smaak en is van hoge kwaliteit. Ga jij binnenkort een BBQ organiseren voor je familie of vrienden? Bestel dan zeker je vlees bij ons!

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Een BBQ huren met de allerlekkerste vleesstukken

Bij ons bent je altijd welkom om een barbecue te huren met de lekkerste barbecue-vleesstukken. Naast vlees is het bij ons ook mogelijk om overheerlijke vleesvervangers te bestellen. Zo is het voor iedereen toegankelijk om een BBQ te huren. Ook deze smaken heerlijk en zijn van hoogstaande kwaliteit. Wanneer je een barbecue wilt huren, dan zorgen wij er indien gewenst voor dat wij de heerlijkste vleesstukken voor je bereiden voor op de BBQ. Maak van jouw BBQ een culinair feest met een heerlijk hapje en een lekker biertje en kom bij ons een barbecue huren! Je huurt bij ons niet alleen een BBQ voor je vrienden of familie, ook het huren van een BBQ voor bedrijfsfeesten of andere gelegenheden is mogelijk!

Neem contact met ons op voor het huren van je eigen barbecue

Wil je ook een barbecue huren bij ons bedrijf? Dat is zeker mogelijk! Wij gaan graag voor je aan de slag om de lekkerste vleesstukken te bereiden voor op de BBQ. Heb je vragen over ons BBQ-vlees of ben je misschien gewoon benieuwd naar meer informatie over het huren van een BBQ? Neem dan zeker eens contact met ons op! Telefonisch zijn wij te bereiken via +31792033311 of stuur een e-mail naar info@mannenvanvleesenvuur.nl.

Overheerlijke burger van 100% Black Angus vlees. Onze favoriet als je het ons vraagt! Grill de burger kort aan beide kanten en serveer medium-rare/medium voor het allerbeste resultaat. 

 

140-grams burger.

Verpakt per stuk. 

 

Prijs per kilo: €18,95

Land van herkomst: Zuid-Amerika

Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC