Sizzling hot grills

Ook vegetarische opties

Minimaal 50 personen

Barbecue huren voor bedrijfsfeesten

Bij de Mannen van Vlees & Vuur uit Moordrecht zit je goed als je een barbecue wilt huren voor bedrijfsfeesten in Zoetermeer of verdere omgeving van Zuid-Holland. Een barbecue huren voor bedrijfsfeesten is ideaal, omdat je op deze manier de catering uit handen geeft, maar toch iedereen voorziet van de lekkerste hapjes. Wij komen met onze BBQ jouw kant op om op locatie de lekkerste vleesstukken te bereiden voor jouw bedrijfsuitje.

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Een barbecue huren voor culinaire bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest organiseren is vaak een hoop geregel. Dan is het fijn dat je op een makkelijke manier, toch de lekkerste gerechten neer kunt zetten. Om je hierbij te helpen kan je onze barbecue huren voor al je bedrijfsfeesten. Onze barbecue zorgt voor een culinaire toevoeging en maakt je bedrijfsfeest helemaal af. Verwen je personeel en laat ze heerlijk genieten van de lekkerste stukken vlees van onze barbecue. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een all-in BBQ voor thuis of een BBQ voor andere evenementen te huren.

Een BBQ is het ideale bedrijfsuitje

Verbeter de werksfeer door een bedrijfsuitje zoals een BBQ voor bedrijfsfeesten door ons te laten organiseren. Met onze expertise regelen we graag een overheerlijke barbecue voor jouw bedrijfsfeest in regio Zoetermeer. Een barbecue is perfect geschikt voor een bedrijfsfeest. Iedereen kan lekker bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Een BBQ is een laagdrempelig bedrijfsuitje waar iedereen altijd wel voor in is. Een BBQ is het perfecte bedrijfsuitje, organiseer daarom een goede barbecue voor jouw bedrijfsfeest.

Bel direct voor vragen

Maak van jouw bedrijfsfeesten een culinair bedrijfsfeest door een barbecue bij ons te huren.  Voor verdere vragen en meer informatie over onze diensten vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dit doe je door te bellen naar +31792033311. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, zoals een winter BBQ, en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen!