Sizzling hot grills

Ook vegetarische opties

Minimaal 50 personen

Barbecue huren voor bedrijfsfeesten

Bij de Mannen van Vlees & Vuur kan je terecht wanneer je een barbecue wilt huren voor bedrijfsfeesten in Zoetermeer of verdere omgeving van Zuid-Holland. Een barbecue huren voor bedrijfsfeesten in regio Zoetermeer en verder in Zuid-Holland is ideaal, omdat je op deze manier de catering uit handen geeft, maar toch iedereen voor ziet van de lekkerste hapjes. Wij komen met onze BBQ jouw kant op om op locatie de lekkerste vleesstukken te bereiden.

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Catering van de barbecue huren voor culinaire bedrijfsfeesten

Een bedrijfsfeest organiseren is vaak een hoop geregel. Dan is het fijn dat je op een makkelijke manier, toch de lekkerste gerechten neer kunt zetten. Om je hierbij te helpen kan je onze barbecue huren voor al je bedrijfsfeesten in Zoetermeer of verdere omgeving van Zuid-Holland. Onze barbecue zorgt voor een culinaire toevoeging en maakt je bedrijfsfeest helemaal af. Verwen je personeel en laat ze heerlijk genieten van de lekkerste stukken vlees van onze barbecue. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een all-in BBQ voor thuis of een BBQ voor andere evenementen te huren.

Bel direct voor vragen

Maak van jouw bedrijfsfeesten een culinair feest door een barbecue bij ons te huren in Zoetermeer en voor andere plekken in Zuid-Holland. Voor verdere vragen en meer informatie over onze diensten vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dit doe je door te bellen naar +31792033311 of stuur een e-mail naar info@mannenvanvleesenvuur.nl. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden, zoals een winter BBQ, en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen!