Glaswerk

Mannen van Vlees & Vuur verhuurt diverse items die jouw evenement tot een succes maken. Prachtige glazen, bijzondere meubels en unieke decoratie stukken.

We leveren glazen van hoogwaardige kwaliteit. De prijzen zijn per dag, inclusief schoonmaak. Staat er iets niet tussen dat je zoekt? Stuur ons dan een berichtje.

Exclusief btw en transport vanaf Moordrecht.

Bierglas 25cl

€ 0,30

Bierglas 25cl

€ 0,30

Bierglas van 25cl gemaakt van hardglas. Dit is het zogenaamde 'vaasje'. Een populair glas dat veel wordt gebruikt tijdens evenementen en in de horeca. 

Champagne flute met een inhoud van 15cl. Met deze champagne flutes zit u altijd goed en zijn dan ook erg populair in de verhuur. Proost!

Wijnglas 38cl

€ 0,30

Wijnglas 38cl

€ 0,30

Prachtige wijnglazen voor de echte wijnliefhebbers, gemaakt van hoog kwaliteit glas die de duurzame helderheid garandeert. Met een inhoud van 38cl ideaal voor witte wijnen. 

Wijnglas 47cl

€ 0,30

Wijnglas 47cl

€ 0,30

Prachtige wijnglazen voor de echte wijnliefhebbers, gemaakt van hoog kwaliteit glas die de duurzame helderheid garandeert. Met een inhoud van 47cl ideaal voor rode wijnen. 

Picardie glas 25cl

€ 0,25

Picardie glas 25cl

€ 0,25

Duralex Picardie 25 cl is een prima tumbler voor frisdranken en sappen, en tevens geschikt voor koffie of cappuccino.

Duralex Picardie 36 cl is de Franse klassieker in de horeca. Een praktisch vorm gecombineerd met kwaliteitsglas. 

Deze opvallende tumblerglazen hebben een prachtig rechte vorm, waardoor ze fijn in de hand liggen. Met hun bijzondere hoekige glasbewerking maken zij iedere frisdrank of cocktail tot een ware traktatie. Met deze glazen maak je zeker indruk op je gasten, de indrukwekkende glasbewerking zal ze niet snel ontgaan. 

Deze duurzame en mooie kristallen margaritaglazen hebben een verfijnde vormgeving en zijn sterk. Perfect voor het serveren van margarita’s, maar kunnen uiteraard ook gebruikt worden voor andere cocktails.