Winter BBQ catering in Gouda

Bij de Mannen van Vlees en Vuur uit Moordrecht zit je goed voor het huren van een winter BBQ met de lekkerste catering, zoals heerlijk vlees, in Gouda en verdere omgeving van Zuid-Holland. Wij komen graag op locatie een heerlijke BBQ verzorgen, zowel in de zomer, maar dus ook in de winter. Een BBQ kan bij ons het hele jaar door! Want wie wil er nou niet ook in de winter genieten van een heerlijk stukje vlees van de BBQ? Maak kennis met ons concept en zorg voor je eigen winter BBQ die je bij jou thuis kan huren voor de catering.

Benieuwd naar een winter BBQ?

Een winter BBQ met de lekkerste catering op locatie

Voor de echte vleesliefhebber gaat er niets boven een heerlijk stuk vlees van de BBQ, zowel in de zomer als in de winter. In de winter barbecueën is iets dat normaal gesproken niet zo snel door je hoofd gaat. Toch is dit ook zeker mogelijk! Wij gaan graag voor je aan de slag met de catering van de BBQ die je bij ons kan huren in de zomer en in de winter. Verras je vrienden en familie met een culinaire avond en voeg extra sfeer toe door huisbereide hapjes neer te zetten die wij voor je komen bereiden met onze BBQ aan huis.

Bel nu voor een eigen winter BBQ

De BBQ van ons bedrijf draait het hele jaar door en wij verzorgen graag voor iedereen de lekkerste hapjes. Ben jij ook toe aan een culinaire avond, zelfs in de winter, en wil jij onze BBQ met ons heerlijke vlees huren? Neem dan zeker eens contact met ons op en wij vertellen je graag meer over onze diensten! Bel hiervoor naar +31792033311 of stuur een e-mail naar info@mannenvanvleesenvuur.nl. Ontdek onze mogelijkheden en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen met onze winter BBQ! Daarnaast zijn wij ook in te huren voor andere evenementen, zoals onze BBQ voor bedrijfsfeesten.