Gratis verzending v.a. €30

Ook vegetarische opties

Vóór 22u besteld, morgen in huis

Babyribs kopen

Bij ons bedrijf kun je heerlijke, gemarineerde babyribs voor op de BBQ kopen. Het lekkere malse vlees in combinatie met een heerlijke sticky BBQ-saus is vrijwel onmisbaar op iedere BBQ. Het vlees is heerlijk in combinatie met een frisse salade of lekkere warme frietjes.

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Heerlijke babyribs voor op de BBQ kopen

De babyribs die je kan kopen bij de Mannen van Vlees & Vuur worden ook wel babybackribs genoemd. Deze ribs zitten aan de bovenkant tegen de ruggengraat van het varken aan. De botten van deze ribs zijn wat gebogen en bevatten extra veel en lekker mals vlees. Marineer ze met een Sticky BBQ Sauce en de babyribs kunnen na het kopen direct de BBQ op!

De lekkerste rubs en sauzen voor je babyribs kopen

Wanneer je babyribs gaat kopen wil je uiteraard het allerlekkerste vlees. Bij het bereiden van de ribs haal je als eerste het vlies van de achterkant van de ribben. Op deze manier kan het vlees mooi mals worden. Na het kruiden van de babyribs, met een rub naar keuze die je ook bij ons online kan kopen, hebben ze nog een paar uur nodig om gaar te worden. Doe vervolgens de breektest om te kijken of de ribs klaar zijn. Wanneer het vlees doormidden breekt, maar niet helemaal door, zijn ze gereed. Zo geniet je tijdens de BBQ niet alleen van onder andere een lekker kipworstje, maar ook van deze heerlijke spareribs.

Plaats snel je bestelling en probeer het zelf!

Voor meer informatie over de ribs, of ander lekker BBQ-vlees in Zuid-Holland, kan je bellen naar +31624233090 of een whatsappbericht sturen naar +31613547462. Via e-mail zijn wij te bereiken via info@mannenvanvleesenvuur.nl. Plaats snel je bestelling online en geniet snel van een heerlijke barbecue!

Uitverkocht

Zoals de naam al zegt: deze spareribs bevatten extra veel vlees! Bij deze spareribs wordt niet alleen de ketting uit de lende gesneden, maar ook de filet. Daarmee zijn ze perfect voor low & slow garen op de barbecue, en de bekende 3-2-1 methode is hiervoor de beste keuze. 

 

 

Prijs per kilo: €12,95

Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC