FIRE

FOOD

FRIENDS

Barbecue foodtruck huren

Heb je binnenkort een feest, barbecue of een evenement en wil je hier een foodtruck voor huren? Dat kan bij de Mannen van Vlees en Vuur uit Moordrecht, nabij Gouda! Wij verzorgen voor jou graag de lekkerste stukken vlees van de barbecue. Voor goed vlees van de barbecue kun je onze foodtruck huren.

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Een foodtruck huren voor het lekkerste eten tijdens je barbecue

Het huren van een foodtruck voor een barbecue is altijd een goed idee. Iedereen houdt van lekker eten en helemaal wanneer dit gecombineerd wordt met een gezellige sfeer. Een foodtruck voor een barbecue is daarom perfect om te huren voor bijvoorbeeld tijdens een verjaardag, een bedrijfsevenement of bijvoorbeeld een festival. Ontdek onze lekkere BBQ-vleessoorten of maak kennis met onze heerlijke vleesvervangers. Heb jij binnenkort een evenement en ben je nog op zoek naar een goede catering hiervoor? Aarzel dan niet en kom bij ons bedrijf een foodtruck voor uw barbecue huren!

Bel voor meer informatie

Zie jij een foodtruck huren voor jouw barbecue wel zitten en wil je hier graag gebruik van maken? Neem dan zeker eens contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Wij zijn met onze barbecue in te huren voor verschillende feesten en evenement, waaronder bijvoorbeeld een BBQ voor bruiloften of een BBQ voor bedrijfsfeesten. Ook voor een winter BBQ zit je bij ons goed. Voor vragen en informatie bel je naar +31792033311 of stuur je een e-mail naar info@mannenvanvleesenvuur.nl.