FIRE

FOOD

FRIENDS

Barbecue foodtruck huren

Heb je binnenkort een feest of een evenement en wil je hier een barbecue foodtruck voor huren? Dat kan bij de Mannen van Vlees en Vuur in Gouda! Wij verzorgen voor jou graag de lekkerste stukken vlees van de barbecue, die wij vervolgens verkopen in de foodtruck die je bij ons kan huren.

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Een barbecue foodtruck huren voor het lekkerste eten tijdens je event

Iedereen houdt van lekker eten en helemaal wanneer dit gecombineerd is met een gezellige sfeer. Een barbecue foodtruck is daarom perfect om te huren voor bijvoorbeeld tijdens een verjaardag, een bedrijfsevenement of bijvoorbeeld een festival. Ontdek onze lekkere vleessoorten of maak kennis met onze heerlijke vleesvervangers. Heb jij binnenkort een evenement en ben je nog op zoek naar een goede catering hiervoor? Aarzel dan niet en kom bij ons bedrijf een barbecue foodtruck huren in Gouda!

Bel voor meer informatie

Zie jij een barbecue foodtruck huren wel zitten en wil je hier graag gebruik van maken? Neem dan zeker eens contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Wij zijn met onze barbecue in te huren voor verschillende feesten en evenement, waaronder bijvoorbeeld een BBQ voor bruiloften of een BBQ voor bedrijfsfeesten. Ook voor een winter BBQ kan je bij ons terecht. Voor vragen en informatie kan je bellen naar +31792033311 of stuur een e-mail naar info@mannenvanvleesenvuur.nl.