Gratis verzending v.a. €30

Ook vegetarische opties

Vóór 22u besteld, morgen in huis

BBQ voor bruiloften in regio Zoetermeer

Bij de Mannen van Vlees & Vuur zit je goed wanneer je een BBQ wilt huren voor bruiloften in regio Zoetermeer of ergens anders in Zuid-Holland. Komt jouw grote dag er binnenkort aan? Dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat jouw gasten het lekkerste eten voorgeschoteld krijgen. Een BBQ huren voor je bruiloft is een heerlijke manier van je gasten voorzien van lekker eten. Speciaal voor jou bereiden wij de catering voor je bruiloft in Zoetermeer of omgeving.

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Huur onze BBQ in voor de beste catering op bruiloften in regio Zoetermeer

Op een belangrijke dag, zoals je bruiloft, moet alles natuurlijk perfect zijn. Dan kan lekker eten uiteraard niet ontbreken. Wat is er nou lekkerder dan een goed stuk vlees van de BBQ? Speciaal hiervoor zijn wij met onze BBQ in te huren voor bruiloften in regio Zoetermeer of ergens anders in Zuid-Holland. Een BBQ huren als catering voor je bruiloft zal bij iedereen in de smaak vallen. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze heerlijke vleesvervangers of ons heerlijke brood. Maak de dag compleet en sluit deze af met een heerlijk stukje vlees van de BBQ die je als catering kan huren voor je bruiloft in regio Zoetermeer!

Schakel onze hulp in

Ga jij binnenkort trouwen en zie je het wel zitten om een BBQ te huren voor je bruiloft? Schakel onze hulp dan zeker in en wij voorzien jouw bruiloft graag van de lekkerste catering van regio Zoetermeer! Naast dat onze BBQ te huren is voor bruiloften in regio Zoetermeer en verder in Zuid-Holland, kan je ook bij ons terecht voor andere diensten, zoals een culinaire barbecue aan huis.

Neem direct contact op voor meer informatie

Heb je vragen over het huren van een BBQ voor bruiloften in regio Zoetermeer of verdere omgeving van Zuid-Holland? Of ben je misschien benieuwd naar meer informatie over onze catering? Neem dan zeker eens contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Bel naar +31792033311 of stuur een e-mail naar info@mannenvanvleesenvuur.nl.

Gebruik deze rub voor je volgende low&slow beef batch. Creëer de perfecte bark voor onder andere Brisket en Short Ribs!

 

Ingrediënten: 

Suiker, water, zwarte bessen (10,8%), gedroogde glucosesiroop, azijn, gemodificeerd maiszetmeel, zout, kruiden, melasse,   SOJAbonen, TARWE (GLUTEN), zwarte knoflook (1,38%), knoflook, ui, kleurstof (gebrande suiker siroop), specerijen, natuurlijke aroma’s, voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat).