Gratis verzending v.a. €30

Ook vegetarische opties

Vóór 22u besteld, morgen in huis

Barbecuevlees

Het lekkerste barbecuevlees vind je uiteraard bij de Mannen van Vlees & Vuur. Het vlees grillen op de BBQ is misschien wel een van de lekkerste manieren voor het klaarmaken van je eten. De heerlijke rookachtige smaak, in combinatie met heerlijke marinades brengen je vlees naar een culinair niveau.

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Barbecuevlees voor iedereen

Het voordeel van BBQ’en is dat je alle soorten barbecuevlees kan kopen. Denk hierbij aan een lekker stukje kip, een heerlijk mals stukje Black Angus Picanha, smaakvolle babyribs of misschien wel een smakelijk stukje zalm. De rokerige smaak die het vlees meekrijgt is wat BBQ’en zo leuk én lekker maakt. Het vlees is heerlijk te combineren met een koud biertje dat je ook bij ons online kan kopen. Heb je alles? Dan ben je klaar om aan te vallen!

Van een snelle hap tot culinair barbecuevlees

Je kan bij ons allerlei soorten vlees kopen, aangezien je met barbecuevlees zoveel kanten op kan. Of je nu even snel een Iberico hamburger klaar wilt maken, wat garnalenspiesjes wilt roosteren of een hele kip wilt braden: alles is mogelijk. Houdt er alleen wel rekening mee dat taai vlees langer de tijd nodig heeft. Mocht je dit toch niet aandurven op de BBQ, dan kan je er altijd voor kiezen om deze stukken vlees in de pan te garen.

Plaats snel je bestelling en geniet ook zelf van het lekkerste vlees op de BBQ

Wil je ook barbecuevlees kopen? Dat begrijpen wij maar al te goed! Plaats hiervoor snel je bestelling online en wij zorgen ervoor dat jij binnenkort lekker kan BBQ’en. Wil je toch liever op een andere manier barbecuevlees bij ons bedrijf kopen? Stuur dan een e-mail naar info@mannenvanvleesenvuur.nl of stuur een whatsappbericht naar +31613547462. Telefonisch zijn wij te bereiken via het nummer +31624233090.

Bavette, ook wel flapmeat genoemd, van het Uruguayaanse Angus rund. Peper en zout is genoeg, grill 'm als een biefstuk en serveer met chimichurri. Je weet niet wat je proeft...

 

Prijs per kilo: €28,95

Land van herkomst: Uruguay

Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC