Gratis verzending v.a. €30

Ook vegetarische opties

Vóór 22u besteld, morgen in huis

Buikspek online kopen

Het buikspek dat je bij de Mannen van Vlees & Vuur online kan kopen is het lekkerst wanneer je deze lang en indirect laat garen op de BBQ. Wrijf het de laatste 20 minuten in met een heerlijke BBQ-saus en je hebt een lekker stuk vlees om je vingers bij af te likken!

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Het lekkerste buikspek van het Iberico varken dat je bij ons online kan kopen

Het lekkerste stukje buikspek kan je online bij de Mannen van Vlees & Vuur kopen. Dit heerlijke stuk vlees is afkomstig van het Iberico varken. Het Iberico varken is een van de meest smaakvolle varkensrassen ter wereld. Dit komt doordat zij zichzelf voeden met eikels, wat zorgt voor een unieke smaak. Met dit stuk vlees creëer je daarom een heuse smaakexplosie. Het vlees is ook lekker in combinatie met een van onze frisse salades.

Het smaakvolle buikspek voor op de BBQ kan je ook zelf online kopen

Het stuk buikspek dat je bij ons online kan kopen is goed voor verschillende stukken vlees. Met buikspek kan je namelijk alle kanten op. Blijft er nog wat over? Snijd het overgebleven gedeelte in stukjes en verwerk ze door bijvoorbeeld een lekkere pasta. Zo blijf je genieten van dit heerlijke stuk buikspek dat je bij ons online kan kopen. Wil je dezelfde smaakexplosie, maar liever met een ander stuk vlees? Probeer dan eens onze smaakvolle kipdrumsticks.

Haal snel zelf dit pronkstuk in huis

Het buikspek dat je bij ons online kan kopen weegt ca. 4400 gram en is ongeveer 48x22 cm. Het stuk wordt geleverd zonder zwoerd en is afkomstig uit Spanje, net als de kipworstjes uit ons assortiment. Dit pronkstuk is niet te missen op de BBQ. Plaats daarom snel online jouw bestelling of neem contact met ons op voor meer informatie. Telefonisch zijn wij te bereiken via +31624233090 of per e-mail via info@mannenvanvleesenvuur.nl.

Buikspek

€ 13,25

Buikspek

€ 13,25

Buikspek van het bekende Spaanse Iberico varken. Het Iberico varken is het beste en meest smaakvolle varkensras ter wereld. Het geheim? De varkens voeden zich met rijpe eikels (biotta), wat zorgt voor de unieke smaak van het vlees. 

 

Perfect voor het maken van een heerlijke porchetta!

 

Dit stuk is zo'n 48x22 cm, weegt ca. 4400 gram en wordt geleverd zonder zwoerd. 

 

Prijs per kilo: €13,25

Land van herkomst: Spanje

Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC