Gratis verzending v.a. €30

Ook vegetarische opties

Vóór 22u besteld, morgen in huis

Iberico Procureur kopen

Het is altijd een goede keuze om Iberico procureur te kopen. Dit lekkere vlees, afkomstig van het Iberico varken, is goed voor een heerlijke smaak en lekker mals vlees. Heerlijk voor op de BBQ, of om te gebruiken voor andere culinaire vleesgerechten.

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Iberico procureur voor op de BBQ kopen

De beste Iberico procureur kopen doe je bij de Mannen van Vlees & Vuur. Iberico procureur is varkensnek dat afkomstig is van het Iberico varken. Procureur, wat letterlijk varkensnek betekent, is een deel uit de hals en de schouder onder het been van het varken. Het vlees is mooi met vet doorregen en heeft een heerlijke malse en sappige smaak, net als onze Iberico burgers.

Koop Iberico Procureur voor het maken van ’s werelds bekendste vleesgerecht

De kans bestaat dat je nog nooit van Iberico procureur hebt gehoord, maar wel hebt gegeten. Het vlees wordt namelijk gebruikt voor het maken van een van ‘s werelds bekendste vleesgerechten: pulled pork. Na het kopen van de Iberico procureur laat je deze zes tot acht uur liggen op de BBQ. Het heeft even tijd nodig, maar dan heb je ook wat: je eigen gemaakte broodje pulled pork!

Ontdek de verschillende sauzen voor het marineren van je vlees

Voor de beste smaak raden wij je aan om het vlees van tevoren te marineren met een saus naar keuze. Denk hierbij aan een heerlijke BBQ-saus, Honey Mustard of misschien wel de Hot Sauce. Op deze manier verras je iedereen met je eigen gemaakte broodje. Voor het kopen van de Iberico procureur, of ander BBQ-vlees in de omgeving van Zuid-Holland, kan je terecht bij ons online assortiment. Toch liever even contact opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@mannenvanvleesenvuur.nl of een whatsappje naar +31613547462. Telefonisch zijn wij te bereiken via het nummer +31624233090.

De procureur komt uit de nek van het varken en is mooi met vet doorregen. Het is een perfect stuk om de bekende Pulled Pork mee te maken! Waar de Boston Butt doorgaans een garingstijd van 12-16 uur nodig heeft, heeft de procureur genoeg aan 6-8 uur op de barbecue. Je hoeft hiervoor dus geen nachtje door te halen om te kunnen genieten van een heerlijk broodje Pulled Pork! 

 

Tip: serveer bij de Pulled Pork een lekkere coleslaw en wat augurk om de smaaksensatie naar een hoger niveau te brengen! 

 

Prijs per kilo: €9,95

Land van herkomst: Frankrijk

Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC