Gratis verzending v.a. €30

Ook vegetarische opties

Vóór 22u besteld, morgen in huis

Kipdrumsticks kopen

De smakelijkste kipdrumsticks kan je kopen bij de Mannen van Vlees & Vuur: heerlijk voor op de BBQ en ideaal om lekker op te smikkelen. Laat ze even weken in een goede marinade en laat ze daarna garen. Onze kipdrumsticks zijn een échte BBQ-hit!

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Ontdek waar je de lekkerste kipdrumsticks kan kopen

Bij ons kan je heerlijke kipdrumsticks voor op de BBQ kopen. De drumsticks zijn afkomstig van de kip en bestaan uit het onderste gedeelte van de poten. Dit deel is het populairst wanneer je houdt van lekker kluiven. De drumsticks zijn het lekkerst wanneer ze worden gemarineerd met een smaakvolle marinade. Een heerlijk hapje om je vingers bij af te likken!

BBQ-tips voor na kopen van onze kipdrumsticks

Voordat je de kipdrumsticks op het rooster legt is het verstandig om deze eerst in te smeren met een dun laagje olie, welke je gewoon willekeurig in de supermarkt kunt kopen. Dit doe je om te voorkomen dat ze vast blijven plakken aan het rooster. Wanneer de BBQ goed warm is, leg je de drumsticks eerst op het heetste gedeelte van het rooster. Na vijf minuten verplaatst je de sticks naar een minder heet gedeelte, waar ze vervolgens verder kunnen garen. Dit geldt overigens ook voor het garen van de Zwartpootkip.

Combineer de drumsticks met een van onze bijgerechten

De kipdrumsticks zijn goed te combineren met krokante aardappeltjes of een heerlijke frisse salade, die je ook bij ons kan kopen. Bekijk ons online aanbod aan bijgerechten. Naast de kipdrumsticks hebben wij ook heerlijke kipburgers voor je in het assortiment. Voor meer informatie neem je contact op. Dit kan telefonisch via +31624233090 of per e-mail via info@mannenvanvleesenvuur.nl. Wil je liever online een bestelling plaatsen? Vul dan hiervoor ons contactformulier in.

Kipdrumsticks

€ 3,50

Kipdrumsticks

€ 3,50

De kipdrumsticks zijn een erg populair stukje vlees in de Nederlandse keuken en zeker geschikt voor op de barbecue. Gaar ze indirect, low & slow voor het beste resultaat!

Verpakt per 500 gram. 

 

Prijs per kilo: €7,00

Land van herkomst: Frankrijk

Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC