Gratis verzending v.a. €30

Ook vegetarische opties

Vóór 22u besteld, morgen in huis

Kippendijfilet kopen

Ben je opzoek naar heerlijke kippendijfilet die je kan kopen voor op de BBQ? De Mannen van Vlees & Vuur hebben dit voor je in het assortiment. Geniet van het lekkerste en sappigste stukje vlees van de kip. Je kiest ervoor om deze een klein beetje te marineren (of niet) en klaar is Kees!

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Stukjes kippendijfilet kopen voor heerlijk mals vlees op de BBQ

Voor een lekker mals - en ook nog eens gezond - stukje BBQ-vlees kan je het beste kippendijfilet kopen. Kippendijfilet is het bovenste gedeelte van de kippenpoot en heeft een iets donkerdere kleur dan de rest van het kippenvlees. Deze kleur behoudt de kip ook tijdens het garen. De kip heeft ongeveer vijftien minuten de tijd nodig om goed gaar te worden op de BBQ en daarna is het smullen geblazen!

Ontdek de gezonde voedingsstoffen bij het kopen van kippendijfilet

De kippendijfilet, die je bij de Mannen van Vlees & Vuur kan kopen, is een bron van vitamine B2 en B6. Ook is de kip rijk aan de mineralen koper, fosfor en seleen. Naast de B2 en de B6 zijn ook de vitamines B1 en B12 terug te vinden in het vlees. Dit is echter minder het geval dan bij rund- en varkensvlees. Doordat de kippendijfilet bijna geen vet bevat, en daardoor dus ook weinig calorieën, is het vlees ook geschikt om te kopen als je bewust bezig bent met afvallen en op je eten wil letten.

Probeer nu zelf een van onze diverse vleessoorten

Zijn de kippendijfilets toch niet helemaal naar je smaak? Probeer dan eens een van onze andere kip vleessoorten. Probeer misschien een lekker worstje? Of ga je toch liever voor een stevige kipburger? Neem snel contact op met ons bedrijf en ontdek ons aanbod. Wij vertellen je graag meer over ons assortiment. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31624233090 of per e-mail via info@mannenvanvleesenvuur.nl.

Malse en smaakvolle kippendij. 

Zonder bot en vel, verpakt per 500 gram. 

 

Prijs per kilo: €9,50

Land van herkomst: Frankrijk

Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC