Gratis verzending v.a. €30

Ook vegetarische opties

Vóór 22u besteld, morgen in huis

Bavette online kopen

Bavette is een heerlijk stukje mager rundvlees dat je bij de Mannen van Vlees & Vuur online kan kopen. Dit stuk vlees wordt ook wel maanvlees, halve maan, vanglap of vinkenlap genoemd. Het vlees is afkomstig van de dikke rand vlees in de vang van de koe.

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Geef een culinaire twist aan je BBQ met de heerlijke bavette die je online kan kopen

Bavette is een stuk vlees dat je online bij ons kan kopen en waar je veel verschillende gerechten mee kan maken. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan stoofvlees, tartaar of zelfs een lekker biefstukje. Het vlees heeft een vrij grove textuur, wat betekent dat er iets meer op gekauwd moet worden. Doordat het vlees deze structuur heeft, is het belangrijk dat je met een scherp mes op de draad snijdt en niet met de draad mee.

Koop online het lekkerste stukje rundvlees

Het bavette dat je bij ons online kan kopen wordt gesneden uit Ierse runderen. De dieren krijgen alle ruimte en alle vrijheid, wat betekent dat we hier te maken hebben met echt kwaliteitsvlees. Bavette is van zichzelf al lekker mals en smaakvol, maar met een van onze lekkere rubs, die je bij ons online kan kopen, geef je het vlees net dat extra beetje smaak. Ook lekker om het Iberico varkensrack mee in te wrijven.

Plaats je bestelling en ontdek je eigen grilkwaliteiten

Het vlees krijgt een lekkere en malse smaak wanneer je het vijf tot zeven minuten laat bakken. Wil je het toch liever ‘rare’ of ‘medium’ klaarmaken? Zorg er dan voor dat je het stuk vlees zo’n vier minuten aan beide kanten laat grillen voor het beste resultaat. Ontdek je eigen manier van grillen en probeer het zelf uit! Of maak kennis met onze heerlijke babybeckribs. Voor het kopen van bavette plaats je je bestelling online of via het contactformulier.

Bavette, ook wel flapmeat genoemd, van het Uruguayaanse Angus rund. Peper en zout is genoeg, grill 'm als een biefstuk en serveer met chimichurri. Je weet niet wat je proeft...

 

Prijs per kilo: €28,95

Land van herkomst: Uruguay

Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC