BBQ voor teambuilding in regio Gouda

Een BBQ werkt ideaal voor de teambuilding voor jouw bedrijf in de omgeving van Gouda. Het brengt collega’s in een ongedwongen, relaxte sfeer bij elkaar en verbeterd hierdoor de band. Geef alles uit handen aan dé Mannen van Vlees & Vuur uit Moordrecht en geniet zelf mee van de BBQ. Met onze ervaring en passie verzorgen we  graag voor jou een gezellig avond.

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Een goede BBQ draagt enorm bij aan de teambuilding van jouw bedrijf

We spenderen als professionals op de werkvloer enorm veel tijd met onze collega’s. Daarom is het belangrijk om een goede verhouding met elkaar te hebben. Organiseer daarom een BBQ met lekker BBQ-vlees voor de teambuilding tussen jouw collega’s. Na een geslaagde bedrijfsbarbecue is de band tussen collega’s sterker, waardoor ze eerder een stapje extra voor elkaar zetten. Maak het jezelf gemakkelijk en laat onze catering de BBQ voor jouw bedrijf regelen.

Plan nu een afspraak bij ons in

Voor teambuilding schakel je onze hulp in om een gezellige BBQ te organiseren. Wij komen graag langs bij jouw bedrijf met onze foodtruck. Ben je geïnteresseerd en krijg je al een beetje honger van het idee? Neem dan nu contact met ons op via info@mannenvanvleesenvuur.nl. We beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk en komen graag langs om te komen barbecueën.