Gratis verzending v.a. €30

Ook vegetarische opties

Vóór 22u besteld, morgen in huis

Bedrijfsbarbecue in regio Zoetermeer

Versterk de band met jouw collega’s door een bedrijfsbarbecue te organiseren op locatie nabij Zoetermeer. Door elkaar ook op informele gelegenheden te spreken, wordt ook de band op werk versterkt. Dit verbetert niet alleen de werksfeer, maar zorgt er ook voor dat collega’s eerder een stapje extra voor elkaar willen zetten. Mannen van Vlees & Vuur uit Moordrecht, in de omgeving van Zoetermeer, is dé specialist in het organiseren van een catering of een bedrijfsbarbecue.

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Wij organiseren graag een heerlijke bedrijfsbarbecue voor je

We spenderen veel tijd op ons werk en met onze collega’s. Daarom is het erg belangrijk om ergens te werken met een fijne werksfeer. Om prettige werkrelatie met elkaar op te bouwen is het essentieel om leuke uitjes en bedrijfsfeesten te organiseren. Denk aan een bedrijfsbarbecue op locatie. Als specialist in het organiseren van een bedrijfsbarbecue bieden we verschillende arrangementen aan in de omgeving van Zoetermeer. Wij verzorgen de catering op locatie en organiseren graag een bedrijfsbarbecue die voldoet aan al jouw wensen. Zo bieden we:

Geniet van onze overheerlijke hapjes

We leveren verschillende arrangementen aan voor een onvergetelijke bedrijfsbarbecue op locatie. Als specialist in het organiseren van een bedrijfsbarbecue verzorgen we graag dé catering voor jouw bedrijfsfeest. Geniet van onze overheerlijke hapjes en klets gezellig bij met jouw collega’s. Voor het huren van een barbecue voor een bedrijfsfeest zit je bij ons goed. Met onze vakkennis en ervaring zorgen we er als specialist graag voor dat jouw bedrijfsbarbecue/ catering voorspoedig verloopt.

Neem gerust contact met ons op

Wil je een bedrijfsbarbecue organiseren op locatie en ben je geïnteresseerd in onze arrangementen? Breng dan een bezoek aan onze website om onze arrangementen voor de catering van jouw bedrijfsbarbecue te bekijken en neem contact met ons op. We zijn bereikbaar via  info@mannenvanvleesenvuur.nl en vertellen je graag meer over onze verschillende arrangementen voor jouw bedrijfsbarbecue.

Gebruik deze rub voor je volgende low&slow beef batch. Creëer de perfecte bark voor onder andere Brisket en Short Ribs!

 

Ingrediënten: 

Suiker, water, zwarte bessen (10,8%), gedroogde glucosesiroop, azijn, gemodificeerd maiszetmeel, zout, kruiden, melasse,   SOJAbonen, TARWE (GLUTEN), zwarte knoflook (1,38%), knoflook, ui, kleurstof (gebrande suiker siroop), specerijen, natuurlijke aroma’s, voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat).