Gratis verzending v.a. €30

Ook vegetarische opties

Vóór 22u besteld, morgen in huis

Iberico varkensrack

Met het Iberico varkensrack wordt jouw BBQ geheid een groot succes. Verras je vrienden en familie met de lekkere smaken van het heerlijke en karakteristieke varkensvlees. Gaar het langzaam op de BBQ en geniet van een heerlijk smaakvol en sappig stuk vlees.

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Maak van elke BBQ een culinair feest met het Iberico varkensrack

Een Iberico varkensrack bereiden op de BBQ is een feest voor elke BBQ liefhebber. De rijke zoete en nootachtige smaak komt door de bereiding op de BBQ mooi tot zijn recht. De vrijheid die de Iberico varkens ervaren - in combinatie met het mediterraan klimaat en het voedsel dat de varkens eten - zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit net als bij de Iberico Procureur.

Gebruik je favoriete rub voor het insmeren van je Iberico varkensrack

Geniet zelf ook van een heerlijk stukje Iberico varkensrack. Wrijf het in met een van je favoriete sauzen of een van je favoriete rubsmaken en leg het stuk vlees direct daarna op de BBQ. Breng de warmte van de BBQ naar 175 graden en laat het Iberico varkensrack 1 tot 1,5 uur liggen. Wanneer het vlees een kamertemperatuur van 70 graden heeft is het klaar om opgegeten te worden!

Plaats snel je bestelling en verras vrienden en familie met dit pronkstuk

Het Iberico varkensrack wordt per kilo verkocht voor € 39,95. Het is ook mogelijk om 2700 gram van het vlees te bestellen. Het vlees is een diepvriesproduct van ≤ -18ºC en is afkomstig uit Spanje, ook lekker in combinatie met een heerlijk stukje bavette. Plaats nu zelf jouw bestelling en laat je verrassen door de heerlijke smaak van het vlees. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31624233090 of door een whatsappbericht te sturen naar +31613547462. Wil je toch liever een e-mail sturen? Deze kun je verzenden naar info@mannenvanvleesenvuur.nl.

Mooie rack van het Iberico varken. Wrijf het vlees in met je favoriete barbecuekruiden en stook je barbecue op naar 175°C (indirecte warmte). Na 1-1,5 uur heeft het vlees een kerntemperatuur van 70°C en kan er aangevallen worden! 

 

Prijs per kilo: €35,95

Land van herkomst: Spanje

Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC