Gratis verzending v.a. €30

Ook vegetarische opties

Vóór 22u besteld, morgen in huis

Kipburger kopen

Een kipburger die je bij ons kan kopen is vol van smaak. Bij het eten van de burger proef je een heerlijke zachte, maar toch kruidige smaak. De burgers wegen 150 gram per stuk en worden ook per stuk verpakt. Ideaal voor een kleinschalige, maar gezellige BBQ waarbij kleine porties gewenst zijn.

Kippendijfilet

Benieuwd of we u kunnen helpen met het vinden van uw stuk vlees?

Smoker

Een kipburger kopen van hoogstaande kwaliteit

Een heerlijke kipburger die je kan kopen bij de Mannen van Vlees & Vuur bestaat uit boerenscharrelvlees. Boerenscharrelvlees is gemaakt van natuurlijk scharrelvlees en is van hoogstaande kwaliteit. De dieren hebben een langzame groei en veel beweging. Mede hierdoor is het vlees lekker mals van zichzelf. Doordat de dieren voldoende tijd, ruimte en licht krijgen, net als de zwartpootkip, is het vlees ook nog eens lekker stevig.

De lekkerste burger met gezonde voedingsstoffen

Doordat er lijnzaad wordt toegevoegd aan het voer voor de dieren, bevat een kipburger die je bij ons kan kopen ook nog eens gezonde voedingsstoffen. De voedingsstoffen die verwerkt zijn in de burger zijn onder andere omega drie en zes. Het boerenscharrelvlees, dat ook is verwerkt in de kipburgers, wordt vanwege de hoge kwaliteit bijna niet in de supermarkt verkocht. Dat maakt deze burgers extra bijzonder! Maak het af met een van onze heerlijke broden of salades voor ernaast.

Sla snel de burgers in voor je eigen BBQ

Door het gebruik van boerenscharrelvlees voor een kipburger weet je dat je bij het kopen een smaakvol en gezond stukje kip in huis haalt. Het is puur natuur en dat proef je! Nu kan jij natuurlijk zelf ook niet wachten om deze burgers in te slaan voor je BBQ. Deze zijn ook lekker te combineren met onze heerlijke kippendijfilets. Bestel ze snel online of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn te bereiken via het nummer +31624233090 of door een e-mail te sturen naar info@mannenvanvleesenvuur.nl.

Kipburger

€ 2,60

Kipburger

€ 2,60

Deze smaakvolle burger is gemaakt van boerenscharrelvlees en dat proef je! Het is een heerlijke burger met een zachte, maar toch kruidige smaak.

 

150-grams burger, verpakt per stuk.

 

Prijs per kilo: €17,35

Land van herkomst: Holland

Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC